UB open rond de kerstdagen en nieuwjaar

De UB is rond kerst en nieuwjaar open, andere bibliotheken zijn dicht van 25 december tot en met 1 januari 2017. De Bibliotheek Rechten en het Library Learning Centre Campus Den Haag kennen afwijkende tijden.

De Universiteitsbibliotheek is gesloten op kerstavond vanaf 18:00 uur, op beide kerstdagen, op oudejaarsavond vanaf 18:00 uur en op nieuwjaarsdag. Let op: de Leeszaal Bijzondere Collecties sluit op kerstavond en op oudejaarsavond om 17:30 uur. Ook Café UBé is (beperkt) open.

De Bibliotheek Rechten is gesloten op kerstavond vanaf 16:00 uur en aansluitend van 25 december tot en met  1 januari.

Het Library Learning Centre Campus Den Haag (locatie Schouwburgstraat) is vanaf 19 december tot en met 1 januari 2017 gesloten in verband met verbouwing en verhuizing naar de nieuwe Wijnhaven locatie. De nieuwe locatie is open op 2 januari 2017.

De andere bibliotheken zijn gesloten op kerstavond vanaf 16:00 uur en aansluitend van 25 december tot en met zondag 1 januari 2017.

In verband met de sluitingsdagen zullen aangevraagde materialen op een later tijdstip beschikbaar komen dan gebruikelijk. Aanvragen die op uw verzoek naar een andere bibliotheeklocatie worden gebracht zullen vanaf dinsdag 2 januari circa 16:00 uur beschikbaar zijn. Zodra uw aanvragen beschikbaar zijn ontvangt u een e-mail; daarnaast kunt u de status van uw aanvragen controleren via my account in de Catalogus.

Laatst Gewijzigd: 19-12-2016